Er is momenteel een luxe-boxset uit met de drie live-albums die The Highwaymen (Johnny Cash, Willie Nelson, Kris Kristoffersen en Waylon Jennings) sinds 1985 uitbrachten. The Highwaymen – Live – American Outlaws is een absolute aanrader. Ook dit prachtige Desperados Waiting For A Train staat op de tracklist.

USCM presenteert Waylon Jennings, Willie Nelson, Johnny Cash & Kris Kristofferson live in concert.

1. Highwayman
2. Mama, Don’t Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys
3. Trouble Man
4. Amanda
5. Ain’t No Good Chain Gang
6. Ring Of Fire
7. Folsom Prison Blues
8. Help Me Make It Through The Night
9. Best Of All Possible Worlds
10. City Of New Orleans
11. Always On My Mind
12. Silver Stallion
13. Last Cowboy Song
14. Living Legend
15. They Killed Him
16. Me & Bobby Mcgee
17. Ragged Old Flag
18. Are You Sure Hank Done It This Way
19. Night Life
20. Desperados Waiting For A Train
21. Big River
22. Boy Named Sue
23. Why Me (Lord)
24. Luckenbach, Texas
25. On The Road Again