Sugarland ontkent de geruchten over een split. Hun laatste single Tonight dateert van vorig jaar en en na hun tournee eind augustus nam het duo een break . Jennifer Nettles zit momenteel als jurylid in een muziekprogramma van ABC en ze verwacht eerstdaags een baby. Kristian Bush toerde inmiddels rond in het land van Abba om wat muzikale inspiratie op te doen. Morgen staat de reünie van Sugarland gepland tijdens de CMA-Awards.

Down In Mississippi (Up To No Good) was de vierde en laatste single die Sugarland in 2006 uitbracht als trio. Kristen Hall verliet nadien de groep.

Lees verder

Wade Hayes (Bethel Acres, Oklahoma) heeft tussen 1995 en 2009 5 albums uitgebracht. Zijn allereerste single Old Enough To Know Better haalde meteen de #1 positie, iets wat hij tot nu toe niet heeft geëvenaard. In december 2011 werd kanker geconstateerd bij Wade en in maart van dit jaar werden de laatste tumoren verwijderd. Over zijn strijd met deze ziekte gaat zijn nieuwe single Is It Already Time.

USCM draagt deze clip op aan een ieder die direct danwel indirect is geconfronteerd met kanker. We wensen deze mensen veel sterkte.

Lees verder