AristoMedia Tips – 14-juli-2018

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Aaron Watson – “Run Wild Horses”

With a career spanning over 17 years with over a dozen albums and more than 2,500 live performances all over the world, Aaron Watson continues to stay true to his roots and identifies with the hardworking “everyman” rather than the pampered rock star. His new single, “Run Wild Horses” is the latest release from his #1 charting album Vaquero and is a follow up to last year’s Top 10 Billboard single “Outta Style.” Currently 42* on the Billboard Country Airplay chart and #5 on the Texas Regional Radio Report, “Run Wild Horses” is sure to be yet another hit for Aaron Watson. The music video premiered on CMT yesterday and has already accumulated over 11,000 plays on Youtube. You don’t want to miss out on this one!

Klik hier voor meer van Aaron Watson.

Kyle Park – “Ain’t Nobody Hotter”

Born and raised just outside of Austin, TX, Kyle Park has been performing at country music venues since he was 15 years old. Since then, he’s had seven #1 singles on the Texas Regional Radio Report (TRRR) and eleven singles on the Texas Music Chart’s Top 10, including two #1 singles (“The Night Is Young” and “True Love”). Kyle has enjoyed consistent national press coverage from CMT, ZUUS, Taste of Country, Country Weekly, All Music, Guitar World, and has shared the stage with numerous country music legends such as George Strait, The Band Perry, Gary Allan, Clint Black, and Eli Young Band. His new single and video “Ain’t Nobody Hotter” is the first release from his new album Don’t Forget Where You Come From is currently *7 on the Texas Regional Radio Report. The upbeat new song is a cajun-tinged, foot stomper rife with 90s country influence, and is a return to Kyle Park’s neo-traditonal country sound.

Klik hier voor meer van Kyle Park.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags , , . Bookmark de permalink.