Kenny Rogers – There You Go Again

Kenny Rogers is de volgende uit het rijtje artiesten genoemd in de introductie van USCM. There You Go Again komt uit 2001.

Songtekst:

There you go again
You take my breath away
The way you looked just then
Moves me more than words can say
Just about the time I think
I couldn’t love you any more
Well then, there you go again.

You’re still amazing me
I shouldn’t be surprised
You’d think I’d know by now
But you get me every time
The love you give,
Your tender kisses
Take me places I have never been
There you go again.

There you go
How’d you know
Sometimes it’s like you almost read my mind
Just when I need you most
There you go again.

You know it’s hard for me
To tell you how I feel
I want you in my life
And I always will
Cause no elxe can touch you
When it comes to lovin’ me
The way you can
There you go again.

There you go
There you go again…

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.