Emmylou Harris – You Don’t Know Me

De tweede naam uit de USCM introductie is Emmylou Harris. Dit You Don’t Know Me komt uit 1994.

Songtekst:

You give your hand to me and then you say hello and I can hardly speak
My heart is beating so
And anyone could tell you think you know me well
but you don’t know me

No you don’t know the one who dreams of you at night
And longs to kiss your lips and longs to hold you tight
I’m just a friend that’s all I’ve ever been
But you don’t know me

For I never knew the art of making love
Though my heart aches with love for you
Afraid and shy I let my chance go by
The chance that you might love me too

For I never knew the art of making love
Though my heart aches with love for you
Afraid and shy I let my chance go by
The chance that you might love me too

You give your hand to me and then you say goodbye
I watch you walk away and in my heart I cry
To never never know the one who loves you so cause you don’t know me

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.