The Forester Sisters – Just In Case

Vandaag gaan we terug naar 1986 met Just In Case. Een #1 hit voor The Forester Sisters.

Songtekst:

I saw you walkin’ down the street just the other day
Took one little look at me and turned the other way
Can’t say I blame you but I’d like for you to know
How wrong I was to ever let you go
Just in case, you ever change your mind
If you suddenly decide to give me one more try
I’ll be waiting in the wings, just lookin’ for a sign
Just in case you change your mind
What can I say darlin’, what can I do?
Well, I’ve got to find some way to change your point of view
I’ve always loved you and that’s a natural fact
If you could only find it in your heart to take me back
Just in case, you ever change your mind
If you suddenly decide to give me one more try
I’ll be waiting in the wings, just lookin’ for a sign
Just in case you change your mind
Just in case, you ever change your mind
If you suddenly decide to give me one more try
I’ll be waiting in the wings, just lookin’ for a sign
Just in case you change your mind
Just in case, you ever change your mind
If you suddenly decide to give me one more try
I’ll be waiting in the wings, just lookin’ for a sign
Just in case you change your mind

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands. Bookmark de permalink.