Bezoek aan de 97 Country studio

Zoals hier ook te lezen valt luister ik veel naar WPCV 97 Country, een country radiostation dat is gevestigd in Lakeland, Florida. Afgelopen april ben ik tijdens de vakantie op uitnodiging van Mike James, de program director van 97 Country, op bezoek geweest in de studio van WPCV. We werden daar rondgeleid door Tim Hodgson (die programma’s presenteert en ook reclames inspreekt) en hier kan je enkele foto’s bekijken van die tour.

Sophomore

Het gebouw in Lakeland waar (o.a.) de studio is gevestigd van 97 Country

De receptie met de alleraardigste receptionist die af en toe ook programma’s maakt.

Een foto aan de muur achter de receptie met enkele 97 Country coryfeeën. Boven v.l.n.r. Roger Todd, Melissa Moran en D.J. Thee Trucker. Onder v.l.n.r. Jeni Taylor, Sara Michaels, Grant Starr en Dave Day.

De “prijzenkast” van 97 Country. NB Rechts zie je mij achter Tim Hodgson lopen: het begin van de rondleiding.

Het gloedjenieuwe logo in de studio.

Tim Hodgson in de studio.

Wat van handtekeningen voorzien promo materiaal.

Yours truly in de 97 Country studio.

De ruimte waar artiesten optreden en interviews geven op de radio.

En tot slot enkele gitaren voorzien van de handtekeningen van country grootheden.