AristoMedia Tips – 20-mei-2017

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Smith & Wesley – “The Little Things.”

Smith and Wesley propelled their way into the Country music scene in 2015 with the release of their first album Choices and Chances. Two singles from the album climbed all the way to Top 30 on the charts, “Sweet Life” and “You’re the One.” Their second album, For Better or Worse is due to be released later this year, and the first single “The Little Things” has already charted #47 on the Billboard Indicator Chart. The music video was produced by Flick Wiltshire and directed by Cody McCarver and shot in the mountains around Jasper, TN. The video was inspired by the group asking fans tweeting what “the little things” mean to them, and several submissions have been included in the clip.

En ook dit duo waardeert USCountryMusic.nl:

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.