Kip Moore – Somethin’ ‘Bout A Truck (Akoestisch)

Kip Moore (Tifton, Georgia) is een vrij nieuwe naam in de country. Dit is zijn tweede single en die is getiteld Somethin’ ‘Bout A Truck. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor twee songs op het debuutalbum van Thompson Square te weten All The Way en Let’s Fight.

Kip Moore Website.
Wikipedia
.

De songtekst heb ik niet gevonden maar ik vond nog wel een live versie:

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I’m in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen.

Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn “studie” voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].

Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.