JT Hodges – Hunt You Down

Nog een nieuwkomer bij USCM. Deze JT Hodges bracht pas zijn debuutsingle uit en tourt dit jaar ook rond met Toby Keith. Benieuwd of hij ook mee naar Amsterdam komt.

Wikipedia                                          JT Hodges Website

Songtekst :

I came up river on a gravel barge from New Orleans
She was standing on the cobblestones in a pair of cut-off jeans
I asked what she was doin’, she said “Sugar, I’m killin’ time”.
Then I handed her my wallet and said, “Baby, so am I”

{*Whistling*}

She said “You might need these” and then handed me her shades
Took me to a barroom darker than the ace of spades
I asked “What’s this we’re drinkin’?” She said “Call it smokey Blues”
I couldn’t tell you what it tasted like, but I know I had a few…

And we danced and we laughed, never talked about tomorrow
We just lived a little in the here and now
With her hands in my hair, like a million magic fingers
She said “Look me up when you get back to town”
“Look you up,” I said, “Hell, I’m gonna hunt you down.”
Na na-na-na na na nah, na na na na nah na, hunt you down.

She asked where I was comin’ from
I said “I’m just comin’ round, how ‘bout you?”
Then she drove me to the highest hill in Germantown
“My daddy’s money bought the mansion, they threw in the plane for free”
She said, “I can drop you off anywhere or you can stay with me”

And we danced and we laughed, never talked about tomorrow
We just lived a little in the here and now
With her hands in my hair, like a million magic fingers
She said “Look me up when you get back to town’
“Look you up,” I said, “Hell, I’m gonna hunt you down.”
Ooh ooh ooh

Last night I saw a falling star dive straight into the river
And I thought about that girl in Germantown
I’ve gotta hunt her down

We danced and we laughed, never talked about tomorrow
We just lived a little in the here and now
With her hands in my hair, like a million magic fingers
She said “Look me up when you get back to town”
“Look you up,” I said, “Hell, I’m gonna hunt you down.”
I’m gonna hunt you down…
Oh oh oh
Na na-na-na na na nah, na na na na nah na, hunt you down.

 

 

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.