Jacob Lyda – Two Wrongs Just Don’t Make A Right

Jacob Lyda is een vertolker van, laten we zeggen. country zoals country ooit bedoeld was. Er is pas één single van hem uit en een albums in de maak. Waar deze song Two Wrongs Just Don’t Make A Right vandaan komt is mij niet duidelijk maar het is wel een prachtige country song.

Ik heb geen songtekst kunnen vinden.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.