Lauren Alaina – Like My Mother Does

Het gaat goed met de winnaars van American Idols. Net als Scotty McCreery heeft nu ook Lauren Alaina een eerste single uit. Iets voor moederdag.

Wikipedia

Songtekst :

People always say
I have a laugh like my mother does
Guess that makes sense
She taught me how to smile when things get rough
I’ve got her spirit, she’s always got my back
When I look at her I think I want to be just like that

When I love I give it all I’ve got
Like my mother does
When I’m scared I bow my head and pray
Like my mother does

She’s a rock, she is grace
She’s an angel, she’s my heart and soul
She does it all

When I love, I give it all I’ve got
Like my mother does
When I’m scared I bow my head and pray
Like my mother does

When I’m weak and unpretty
I know I’m beautiful and strong
Because I see myself
Like my mother does

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.