Edens Edge – Amen

Edens Edge is een nieuwe groep uit Arkansas die bestaat uit de twee dames Hannah Blaylock (lead vocals) en Cherill Green (zang, mandoline, banjo, guitaar) en de heer Dean Berner (zang, guitaar, dobro). Ze brachten in april deze debuutsingle uit. De groep zit ook in het voorprogramma van de Brad Paisley 2011 H2O Tour.

Wikipedia

Edens Edge Website

Songtekst :

I heard from a friend of a friend of a friend that
You finally got rid of that girlfriend
You finally came out of that love coma boy
I’ve heard Mary Jane at the powder-puff beauty shop
Sayin’ that blond in her tube top
She left our Jimmy for a boy in Illinois
Someone give me an amen,
Someone give me an amen.

[Chorus:]
Can I get a Thank God Hallelujah
You finally saw what she was doing to ya
Your mama called that she was right
Glad to see you saw the light.
Whole town yeah we hooped and hollered
She drove away nobody stopped her
Na na na na na na, I’ll say it again
Someone give me an amen.

Yeah right, like I really coulda said something
You wouldn’t heard it if the train was coming
Had your head so high in the clouds
Oh why, I had a really good reason
For hiding my feelings but now I can finally spit it out
Someone give me an amen.
Someone give me an amen.

[Chorus:]
Can I get a Thank God Hallelujah
You finally saw what she was doing to ya
Your mama called that she was right
Glad to see you saw the light.
Whole town yeah we hooped and hollered
She drove away nobody stopped her
Na na na na na na, I’ll say it again
Someone give me an amen.

I’m standing right here in front of you
I think I love you too
Can I get a Thank God Hallelujah
Baby do you believe it, do you?
Your mama called that she was right
Glad to see you saw the light.
Whole town yeah we hooped and hollered
The preacher’s son and the farmer’s daughter.
Na na na na na, I’ll say it again
Someone give me an amen.
Someone give me an amen.
Na na na na na na na na na na na
Na na na na na na na na na na na
Yeah!

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.