Jacob Lyda – I’m Doing Alright

Wordt deze knaap de opvolger van Alan Jackson? Dit is Jacob Lyda met zijn debuutsingle I’m Doing Alright die op zijn eerste gelijknamige album  zal staan. Een ontspannende song voor in je luie zetel. Lyda is zeker een aanwinst voor de klassieke country.

Wikipedia

Jacob Lyda Website

Songtekst :

I got the sun in the day the moon at night
And the softest thing holding me tight
I’m doing alright – I’m doing alright
I got the radio up and the world on hold
And the love of my life singing that’s the way love goes

I’m doing alright- I’m doing alright
I ain’t got no worries for miles around
Got a dream come true right here right now
I’m doing alright
I’m doing alright

I got the windows down and a cool southern breeze
And a one ina million sitting next to me
I’m doing alright- I’m doing alright
She’s got me all revved up feeling so good
Purring like that 350 under the hood
I’m doing alright
I’m doing alright

There’s a man on the T.V. sayin’ times are real bad
But when she’s loving on me I forget all that
Nothing in the world going to bring me down tonight
I’m doing alright- I’m doing alright

Her whisper is sweeter than the words that she said
As she leads me upstairs to that big brass bed
I’m doing alright – I’m doing alright
I ain’t got no worries for miles around
Got a dream come true right here right now
I’m doing alright
I’m doing alright

I got the sun in the day the moon at night
And the sofest thing holding me tight
I’m doing alright – I’m doing alright
I’m doing alright- I’m doing alright

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.