Shania Twain – Today is Your Day

Zoals beloofd de nieuwe single van de Canadese Shania Twain. Geen knaller, wel een verrassend rustige ballade deze keer met een tekst die van toepassing is op haar na de tegenslagen in haar privéleven.

Songtekst :

“(You got what it takes, you can win)
You got what it takes, you can win.
Today is your day to begin.
Don’t give up here, don’t you quit.
The moment is now, this is it.
I know that you can, then you will.
Get to the top of the hill.
Part of the fun is the climb.
You just gotta make up your mind.

That today is your day.
And nothing can stand in your way.
Today is your day.
Everything’s going your way.
Today (you can do it).
Today (c’mon).
Today (c’mon, do it now).
Today.

When somebody throws sticks and stones,
all they can break are your bones.
And life’s gonna kick you around.
And then kick you again when you’re down.

But today is your day.
And nothing can stand in your way.
Today is your day.
Everything’s going your way.
Today (c’mon, do it now).
Today.
Today (do it).
Today.

Life’s gonna kick you,
it’s gonna kick you around,
it’s gonna kick you down.
Brush yourself off, no regrets.
This is as good as it gets.
Don’t expect more or less.
Just go out and give it your best.
(Give it your best)

Today is your day.
And nothing can stand in your way.
Today is your day.
Everything’s going your way.
Today.
(Yeah)
Today.
I said today is your day.
Today (you can do it).
Today (yeah).
I said today, yeah (come on, do it now).
Today.

Today is your day.”

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.