Joey + Rory – That’s Important To Me

Een simpel liedje zonder veel toeters en bellen over het leven waar we met z’n allen van dromen.  Het echtpaar Feek (Rory en zijn vrouw Joey) bracht tot nu toe twee albums uit: in 2008 ‘The Life Of A Song’ en in 2010 ‘Album Number Two, waar deze song uit komt. De songs draaien rond hun leefwereld en dat merk je ook in de clip. Je ziet hun huis, landgoed, hond, de twee dochters, het wegrestaurant dat Joey open houdt en zelfs hun buren komen in beeld.  Rory is ook een gekende songwriter die ondermeer voor Blake Shelton ‘Some Beach’ schreef.  In 2010 wonnen ze de ACM Award ‘Top New Vocal Duo of the Year’.

Songtekst:

Not planning our day around a TV set
Paying our bills and staying out of debt
That’s important to me
That’s important to me
Openin’ the windows and lettin’ in air
Holding hands when we’re saying a prayer
That’s important to me
Yea, that’s important to me
Having somebody to share my life
Loving my husband, and being a wife
And the very best mother I can be
That’s important to me

Telling the truth, and being real
Feeding my family a home cooked meal
That’s important to me
That’s important to me
Planting a garden and watching it grow
Keeping it country on the radio
That’s important to me
Yea, that’s important to me
Always having you to hold,
Being beside you when we grow old
And they plant us ‘neath that big old tree
That’s important to me
Always having you to hold

Being beside you when we grow old
And they plant us ‘neath that big old tree

Believing our dreams will take us somewhere
Still bein’ ourselves if we ever get there
That’s important to me
That’s important to me
Yea, that’s important to me
That’s important to me

That’s important to me
That’s important to me

Over Mojo

Mijn nickname is Mojo en ik ben eerder toevallig in de countrymuziek geïnteresseerd geraakt. Naast mijn Elvis-collectie bezit ik ook cd’s van Patsy Cline, Johnny Cash, de Bellamy Brothers en heel wat filmmuziek van Westerns. Maar toen ik onlangs in een platenzaak op de afdeling countrymuziek eens ging rondsnuffelen merkte ik dat er een heleboel artiesten waren die ik niet kende. Zo werd mijn aandacht getrokken door o.a. Reba McEntire. Thuis gekomen ging ik direct op het internet wat zoeken achter deze artieste en van het een kwam het ander. Voor ik het wist had de country-microbe mij te pakken en zat ik al bij Brad Paisley, Rascal Flatts, Toby Keath en co. Vandaar naar informatieve websites over countrymuziek was een kleine stap. Zo kwam ik bij de nog vrij recente website uscountrymusic.nlterecht. Volgens mij momenteel de beste site van de Benelux waar alles over countrymuziek in America direct op de voet gevolgd wordt. Af en toe gaf ik een tip aan Sophomore. En na verloop van tijd ben ik sinds mei 2011 als medewerker gevraagd. Ik vind het boeiend om nu een heleboel artiesten te ontdekken die hier bij het grote publiek in Europa onbekend zijn. Hopelijk bent u even enthousiast over deze zoektocht als ik en geniet u van de vele nieuwtjes en clips die we u brengen. So, let’s get country !
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.