Kellie Pickler – One Last Time

Als ik goed ben ingelicht komt de nieuwe single van Kellie Pickler getiteld Tough uit op 13 juni. Ik heb nog geen videoclip gevonden en daarom doen we het nog even met een track van het meest recent album van Kellie. Dit One Last Time komt van haar album Kellie Pickler uit 2008.

Songtekst:

I wanna lay in your bed
Stare in your eyes
Feel your heart beating with mine
One Last Time…
One Last Time…

There won’t be any tears
That’s not why I’m here.
Baby, turn out the lights and lets disappear.
One Last Time…
One Last Time…

Cause I’m not here to fight
About who’s wrong or right
I just want your kiss
I want to feel just like this.
One Last Time…
One Last Time…

Your breath on my neck
I dont wanna forget
the smell of your skin.
Touch me again.
One Last Time…
One Last Time…

Cause I’m not here to fight
About who’s wrong or right
I just want your kiss
I want to feel just like this.
One Last Time…
One Last Time…

And then when you fall asleep
I’ll kiss your cheek
Whisper goodnight
And I’ll just leave.
One Last Time.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.