Rissi Palmer – Hold On To Me


Waarom Rissi Palmer maar drie singles heeft uitgebracht is mij een raadsel. De eerste was Country Girl uit 2007, de meest recente No Air. Beide singles staan op haar enige album Rissi Palmer. Daar tussenin werd in 2008 nog dit Hold On To Me uitgebracht dat ook op haar debuutalbum staat. Daarna is er nog een Kerstsingle uitgekomen die de charts niet haalde en sindsdien is het helaas akelig stil rond deze dame. Dat kan uiteraard heel goed te maken kunnen hebben met het feit dat haar baby op het punt staat geboren te worden. Hopelijk betekent dit niet het einde van haar zangcarrière.

Songtekst:

You hold onto hope
She’ll change her mind
Come runnin’ back
Straight back to you
You hold onto the past
Won’t set it free
You keep makin’ wishes
That just won’t come true

Chorus:
Well baby, let go of what used to be
Hold onto me
And let go of what makes you lonely
Hold onto me
And give up the heartache
The nights you lie awake
It’s easy to set it free
And hold onto me

Cause you need a rock
And that’s what I’ll be
You’ll always know
Where my heart stands
Don’t be afraid
I’ll catch your fall
You gotta trust me
Just take my hand

Chorus

I won’t let you go
Oh hold onto me
Oh baby baby, Oooh

Hold onto me
Give up the heartache
The nights you lie awake
It’s easy to set it free
Hold onto me

Hold
Hold onto me
Yeah
Hold onto me
Ooh
Hold onto me
Ooh yeah
Hold onto me
Yeah