Walker Hayes – Why Wait For Summer

Walker Hayes (Mobile, Alabama) bracht vorig jaar een EP genaamd Walker Hayes en een single Pants uit. Sinds kort is zijn nieuwe single Why Wait For Summer uit. Beide singles zullen staan op het album dat binnenkort uitkomt.

Walter Hayes Website.
Wikipedia .

Helaas heb ik nog geen songtekst gevonden. Om dat goed te maken kan je wel van een live versie genieten van deze song:

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.