Faith Hill – Breathe


Faith Hill (Jackson, MIssissippi) is een hele grote naam in de country bizz. En niet ten onrechte. Dit is één van haar vele kwaliteitssongs: Breathe afkomstig van het vierde album van Faith Breathe.

Hier vind je de officiële videoclip.

Faith Hill Website.
Wikipedia NL en Wikipedia US.

Songtekst:

I can feel the magic floating in the air
Beign with you gets me that way
I watch the sunlight dance across your face
And i’ve never been this swept away
All my thoughts just seem to settle on the breeze
When i’m lying wrapped up in your arms
The whole world just fades away
The only thing I hear
Is the beating of your heart

CHORUS:
Cause I can feel you breathe
It’s washing over me
And suddenly i’m melting into you
There’s nothing left to prove
Baby, all we need is just to be
Caught up in the touch
Slow and steady rush
Baby, isn’t that the way that love’s suppose to be
I can feel you breathe

In a way I know my heart is waking up
As all the walls come tumbling down
Closer than i’ve ever felt before
And I know, and you know
There’s no need for words right now

CHORUS:

I can feel the magic floating in the air
Being with you gets me that way…

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.