Court Yard Hounds feat. Jakob Dylan – See You In Spring

Dit is de meest recente single van Court Yard Hounds. Dit See You In Spring zingt dit duo samen met Jakob Dylan en is, naar mijn bescheiden mening, een prachtige song.. Het is een track van het album Court Yard Hounds. Hier vind je de officiële videoclip.

Songtekst:

Cold Chicago nights
Chains on tires
You’re diggin’ out snow
That wind, it just ain’t right
I made up my mind
I’m headin’ home

Well babe, can’t you give it time?
I’ll keep you warm at night
This town is all I know
And I could see you in my life
Stay inside (I can’t go outside)
Just please don’t go (so I gotta go)

‘Cause baby, your Winter is nothing but prison
It drives me away
And maybe, come Summer, then we’ll be together
Our time will come again
‘Til then I’ll see you in the Spring
Ah, so don’t throw it all away
Throw it all away…

The end of Spring and June arrives
Won’t you take a flight?
Come down to San Antone
That heat, feels like I’m on fire
No, it just ain’t right
It makes me sweat at night
I’d rather be alone
(It’s just not right…it’s just not right to be so alone)

‘Cause baby, your Summer is nothing but prison
It drives me away
And maybe, come Winter, we can’t be together
But love will come again
‘Til then I’ll see you in the Spring
Ah, so don’t throw it all away
Throw it all away

You know I live just to see your eyes
I’ll meet you half way
I’ll meet you half way by the runaway sign
(Makes me fall when for me you’ll find a way,
I’ll find you baby)

‘Cause baby, your Winter is nothing but prison
It drives me away
And maybe, come Summer, we can’t be together
Our time will come again
When I’ll see you in the Spring
Ah, so don’t throw it all away

Ah, don’t throw it away

Ah, so don’t throw it all away… throw it all away

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.