AristoMedia Tips – 12-januari-2019

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Melanie Meriney – “Flame”

Melanie Meriney is back with another new music video for her latest release, “Flame.” You may remember her from her debut single, “Lifeboat” which charted #2 on the UK Hot Disk Chart. The music video for “Lifeboat” premiered on GAC and was featured on many smaller and international outlets as well. Melanie has been nominated for a Nashville Industry Music Award (NIMA) for best Female Country Solo Artist, and was named an “Artist to Watch in 2018” by AXS. Her latest single, “Flame” was released in November 2018 and the music video premiered yesterday on The Country Network.

Luister ook eens naar Life Boat.