AristoMedia Tips – 15-december-2018

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

The Runaway Hamsters (aka TRHibe) – “The Baby King”

“The Baby King” is another cute and fun piece to keep on your radar for the upcoming Holiday season. The original Christmas song written by The Runaway Hamsters (aka TRHibe) along with Steven Keen and produced by Grammy-nominated producer Kent Wells has a traditional classic country feel with overtones of the latest country sounds. Directed by Sun Valley Film Festival award-winning director Christian Lybrook, the video features the four siblings enjoying classic Holiday traditions such as baking Christmas cookies, trimming the tree, and opening presents.