Billboard Country Song Top 25 – 6 december 2018

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 14 december 2018. Nieuw deze week zijn Riley Green, Tim McGraw en Kelsea Ballerini. Verdwenen uit de Top 25 zijn Maren Morris, Russell Dickerson en Florida Georgia Line.

 1. (1) Dan + Shay – Speechless
 2. (5) Kane Brown – Lose It
 3. (2) Luke Combs – She Got The Best Of Me
 4. (3) Dan + Shay – Tequila
 5. (4) Bebe Rexha & Florida Georgia Line – Meant To Be
 6. (6) Jimmie Allen – Best Shot
 7. (7) Mitchell Tenpenny – Drunk Me
 8. (10) Dierks Bentley feat. Brothers Osborne – Burning Man
 9. (9) Chris Young – Hangin’On
 10. (13) Dustin Lynch – Good Girl
 11. (12) Thomas Rhett – Sixteen
 12. (14) Kip Moore – Last Shot
 13. (18) Jason Aldean – Girl Like You
 14. (20) Scotty McCreery – This Is It
 15. (17) Chris Stapleton – Millionaire
 16. (19) Blake Shelton – Turnin’Me On
 17. (16) Eric Church – Desperate Man
 18. (22) Jordan Davis – Take It From Me
 19. (21) Luke Combs – Beautiful Crazy
 20. (23) Jake Owen – Down To The Honkytonk
 21. (25) Midland – Burn Out
 22. (24) Luke Bryan – What Makes You Country
 23. (-) Riley Green – There Was This Girl ***
 24. (-) Tim McGraw – Neon Church ***
 25. (-) Kelsea Ballerini – Miss Me More ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard met de tags . Bookmark de permalink.