Kelly Clarkson – Never Enough

Eerder deze week kwam al het album The Greatest Showman Reimagined ter sprake. Dit Never Enough van Kelly Clarkson vind je op dat zelfde album.

Songtekst:

I’m tryin’ to hold my breath
Let it stay this way
Can’t let this moment end
You set off a dream in me
Getting louder now
Can you hear it echoing?
Take my hand
Will you share this with me?
‘Cause darling, without you
All the shine of a thousand spotlights
All the stars we steal from the night sky
Will never be enough, never be enough
Towers of gold are still too little
These hands could hold the world, but it’ll
Never be enough, never be enough for me
Never, never
Never, never
Never, for me, for me
Never enough, never enough, never enough
For me, for me, for me
All the shine of a thousand spotlights
All the stars we steal from the night sky
Will never be enough, never be enough
Towers of gold are still too little
These hands could hold the world, but it’ll
Never be enough, never be enough for me
Never, never
Never, never
Never, for me, for me
Never enough, never, never
Never enough, never, never
Never enough
For me, for me, for me
For me

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie