John McCabe – What Baby Says Goes

Ik kreeg verleden week een mail van Airedale Records die me attent maakte op de nieuwe single What Baby Says Goes van John McCabe uit Nieuw Zeeland. Ben benieuwd wat je er van vindt.

“What Baby Says Goes” Is destined for the charts, this HOT country rock song penned and sung by Country Singer John McCabe New Zealand , ticks all the boxes.   Lyrically wonderful and entertaining, this is the first song in a series to be released on the newly formed “ Airedale Records Ltd “  and will be released worldwide to gain the recognition it deserves . Recorded in Nashville TN , listen up and let the song speak for itself.
 
We would love to hear what you think.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers. Bookmark de permalink.