Billboard Country Song Top 25 – 8 november 2018

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 16 november 2018. Nieuw binnen komen Jason Aldean en Jordan Davis. Verdwenen zijn deze week Jason Aldean feat. Miranda Lambert en Kane Brown.

 1. (1) Bebe Rexha & Florida Georgia Line – Meant To Be
 2. (2) Luke Combs – She Got The Best Of Me
 3. (3) Dan + Shay – Tequila
 4. (4) Dan + Shay – Speechless
 5. (6) Jimmie Allen – Best Shot
 6. (5) Kane Brown – Lose It
 7. (7) Mitchell Tenpenny – Drunk Me
 8. (9) Chris Young – Hangin’On
 9. (8) Russell Dickerson – Blue Tacoma
 10. (11) Maren Morris – Rich
 11. (10) Florida Georgia Line – Simple
 12. (12) Chris Janson – Drunk Girl
 13. (15) Dierks Bentley feat. Brothers Osborne – Burning Man
 14. (13) Eric Church – Desperate Man
 15. (19) Kip Moore – Last Shot
 16. (18) Blake Shelton – Turnin’Me On
 17. (21) Dustin Lynch – Good Girl
 18. (20) Chris Stapleton – Millionaire
 19. (25) Thomas Rhett – Sixteen
 20. (22) Sugarland feat. Taylor Swift – Babe
 21. (24) Luke Combs – Beautiful Crazy
 22. (-) Jason Aldean – Girl Like You ***
 23. (23) Garth Brooks – All Day Long
 24. (16) Luke Bryan – Sunrise, Sunburn, Sunset
 25. (-) Jordan Davis – Take It From Me ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.