AristoMedia Tips – 3-november-2018

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

The Black Lillies – “Midnight Stranger”

Knoxville based band The Black Lillies have just released the music video for “Midnight Stranger” the debut single for their upcoming album Stranger To Me. The melodic mid-tempo track is reminiscent of acts such as The Eagles with its vocal harmonies and southern rock guitar riffs. Although not originally intended to be on the upcoming album, Bowman Townsend states that, “Perhaps no song on the record exemplifies our new approach to songwriting better than ‘Midnight Stranger.’ It’s an acid-funk shakedown written by all four bandmembers, and manager/band co-founder Chyna Brackeen even gets a nod, with a crucial last minute lyric addition to the chorus.” The new track is released via Attack Monkey Productions/Thirty Tigers, and the video debuted last week on CMT.com. For more info about The Black Lillies be sure to check out their Bio which I’ve included in the Hightail link along with some Press Shots and the band’s one sheet.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.