Kane Brown – Good As You

Het nieuwe album Experiment van Kane Brown komt uit op 9 november. Dit Good As You zal ook op dit album te vinden zijn.

Songtekst:

See the way you’re taking care of your momma
The way you’re taking care of me
The way you light up any room girl
You’re what this world should be

Tomorrow, tonight, the rest of my life
I wanna be the man you want me to be
So starting right now girl,
Tell me everything you need

I just wanna wake up every day here in this bed
And never leave “I love you” left unsaid
It might take a hundred lifetimes to do
But baby, I just wanna be good as you

Girl, you’re more than just a surface
Yeah, you got that heart of gold
So when it comes to lovin’ you baby
Nah, it’ll never get old

Tomorrow, tonight, the rest of my life
I wanna be the man you want me to be
So starting right now girl,
Tell me everything you need

I just wanna wake up every day here in this bed
Never leave “I love you” left unsaid
It might take a hundred lifetimes to do
But baby, I just wanna be good as you
(Good as you, baby)

I just wanna wake up every day here in this bed
Never leave “I love you” left unsaid
It might take a hundred lifetimes to do
But baby, I just wanna be good as you

I just wanna wake up every day here in this bed
Never leave “I love you” left unsaid
It might take a hundred lifetimes to do
But baby, I just wanna be good as you
Baby, I just wanna be good as you

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.