Billboard Country Song Top 25 – 1 november 2018

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 9 november 2018. Deze week verdwenen Cole Swindell en Old Dominion. Daarvoor in de plaats komen Kane Brown en Thomas Rhett.

 1. (1) Bebe Rexha & Florida Georgia Line – Meant To Be
 2. (2) Luke Combs – She Got The Best Of Me
 3. (3) Dan + Shay – Tequila
 4. (6) Dan + Shay – Speechless
 5. (8) Kane Brown – Lose It
 6. (9) Jimmie Allen – Best Shot
 7. (10) Mitchell Tenpenny – Drunk Me
 8. (7) Russell Dickerson – Blue Tacoma
 9. (11) Chris Young – Hangin’On
 10. (5) Florida Georgia Line – Simple
 11. (13) Maren Morris – Rich
 12. (14) Chris Janson – Drunk Girl
 13. (15) Eric Church – Desperate Man
 14. (17) Jason Aldean feat. Miranda Lambert – Drowns The Whiskey
 15. (18) Dierks Bentley feat. Brothers Osborne – Burning Man
 16. (16) Luke Bryan – Sunrise, Sunburn, Sunset
 17. (-) Kane Brown – Good As You ***
 18. (19) Blake Shelton – Turnin’Me On
 19. (22) Kip Moore – Last Shot
 20. (24) Chris Stapleton – Millionaire
 21. (25) Dustin Lynch – Good Girl
 22. (23) Sugarland feat. Taylor Swift – Babe
 23. (21) Garth Brooks – All Day Long
 24. (20) Luke Combs – Beautiful Crazy
 25. (-) Thomas Rhett – Sixteen ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.