Billboard Country Song Top 25 – 11 oktober 2018

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 19 oktober 2018. Kenny Chesney verdween om plaats te maken voor Kip Moore.

 1. (1) Bebe Rexha & Florida Georgia Line – Meant To Be
 2. (3) Dan + Shay – Tequila
 3. (2) Florida Georgia Line – Simple
 4. (4) Luke Combs – She Got The Best Of Me
 5. (7) Russell Dickerson – Blue Tacoma
 6. (5) Kane Brown – Heaven
 7. (6) Old Dominion – Hotel Key
 8. (10) Kane Brown – Lose It
 9. (9) Cole Swindell – Break Up In The End
 10. (11) Mitchell Tenpenny – Drunk Me
 11. (12) Dan + Shay – Speechless
 12. (8) Luke Bryan – Sunrise, Sunburn, Sunset
 13. (17) Jimmie Allen – Best Shot
 14. (16) Chris Young – Hangin’On
 15. (15) Chris Janson – Drunk Girl
 16. (14) Jason Aldean feat. Miranda Lambert – Drowns The Whiskey
 17. (19) Maren Morris – Rich
 18. (18) Eric Church – Desperate Man
 19. (21) Lanco – Born To Love You
 20. (22) Dierks Bentley feat. Brothers Osborne – Burning Man
 21. (20) Luke Combs – Beautiful Crazy
 22. (23) Carly Pearce – Hide The Wine
 23. (24) Sugarland feat. Taylor Swift – Babe
 24. (25) Garth Brooks – All Day Long
 25. (-) Kip Moore – Last Shot ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.