Tim McGraw – Neon Church

Tim McGraw brengt ons zijn eerste single Neon Church van zijn nieuwe album. Het is de opvolger van het duet met Faith Hill getiteld The Rest Of Our Life.

Songtekst:

I need Jesus or I need whiskey
Whatever works best to get me through
Gettin’ over you

A little Friday night Hallelujah
A congregation of backsliders just like me
Yeah, what I need

Is a neon church with a jukebox choir
Full of honky tonk angels with their wings on fire
Straight pourin’ out that Johnnie Walker healin’
I got a feelin’
I need a neon church

Baptize me in that barroom smoke
Bartender, preach to me ‘til my heart ain’t broke no more
Ain’t that what this place is for?

I tried bended knee, hands-up prayin’
But damn did that hurt, don’t just keep hangin’ around
What I need right now

Is a neon church with a jukebox choir
Full of honky tonk angels with their wings on fire
Straight pourin’ out that Johnnie Walker healin’
I got a feelin’
I need a neon church

Get to sippin’ that unholy water
Save that hurt-like-hell for tomorrow
I’ll stay here all night

In a neon church with the party crowd
Where the good times roll and the music’s loud
Instead of home starin’ holes in the ceiling
I got a feeling

Is a neon church with a jukebox choir
Full of honky tonk angels with their wings on fire
Straight pourin’ out that Johnnie Walker healin’
I got a feelin’
I need a neon church

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.