Keith Urban – Never Comin Down

Never Comin’ Down is de opvolger van Coming Home en daarmee vierde single van het album Graffiti U van Keith Urban.

Songtekst:

I can feel it comin on now
As the music plays
Takin’ shots with the night owls
As the world just fades away
Got a paycheck in my pocket
‘Bout to get it all gone
Light it up like a rocket
We’re goin’ all night long
Everybody sing

I love it when you…

Chorus:
When the sun goes down, stars come out
It’s a…. Can you feel it?
When I take you by the hand, dancin’
And we pass it around, ‘round, ‘round
We’re so high, we could paint the sky
Tear the top right off the ceilin’
And I swear we’re never ever comin down
Never comin down
Tell me now, can you feel it?
Never ever, never comin down

Well the band’s on fire
And the beer is ice cold
We’re goin’ down to the wire
Then we’ll all go rollin’ home
And maybe we’ll keep it goin’
‘Til we see that sun comin up
But right here, right now
I wanna see you move
And hear you sing it out loud

Repeat Chorus

Tell me now can you feel it?
Never comin down

When the sun goes down, stars come out
It’s a…can you feel it?
When I take you by the hand, dancin’
And we pass it around, ‘round, ‘round
We’re so high, we could paint the sky
With the love right now we’re feelin’
And I swear we’re never ever comin down
Never comin down
Tell me now, can you feel it?
Never comin down
Tell me now, can you feel it?
Never comin down

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.