Billboard Country Song Top 25 – 13 september 2018

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 21 september 2018. Jimmie Allen komt opnieuw binnen ten koste van Carly Pearce.

 1. (1) Bebe Rexha & Florida Georgia Line – Meant To Be
 2. (2) Dan + Shay – Tequila
 3. (3) Florida Georgia Line – Simple
 4. (5) Luke Bryan – Sunrise, Sunburn, Sunset
 5. (7) Kane Brown – Heaven
 6. (4) Jason Aldean feat. Miranda Lambert – Drowns The Whiskey
 7. (6) Thomas Rhett – Life Changes
 8. (10) Old Dominion – Hotel Key
 9. (8) Brett Young – Mercy
 10. (9) Kenny Chesney – Get Along
 11. (11) Dylan Scott – Hooked
 12. (13) Luke Combs – She Got The Best Of Me
 13. (14) Russell Dickerson – Blue Tacoma
 14. (12) Cole Swindell – Break Up In The End
 15. (16) Kane Brown – Lose It
 16. (15) Mitchell Tenpenny – Drunk Me
 17. (18) Chris Janson – Drunk Girl
 18. (17) Eric Church – Desperate Man
 19. (19) Chris Young – Hangin’On
 20. (23) Dan + Shay – Speechless
 21. (22) Lanco – Born To Love You
 22. (21) Luke Combs – Beautiful Crazy
 23. (20) Sugarland feat. Taylor Swift – Babe
 24. (24) Maren Morris – Rich
 25. (-) Jimmie Allen – Best Shot ***

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.