Chase Rice – Buzz Back

Buzz Back was in 2010 de eerste single van Chase Rice die momenteel scoort met Eyes On You. Het is een track van zijn debuut EP Country As Me.

Songtekst:

9am came way to fast
my heads pounding like a dynamite blast
tried to sleep in on Saturday
this hangover is sure having its way

but good thing the dogs are playing UT on the TV because thats reason enough for me to get a 6 pack remedy

I got my buzz back now I’m feelin alright ain’t nothing gonna hold me down tonight because I’m the pilot of this party flight and I’m callin my buddies its going down bringing last nights good time back around with a couple of beers and my good friend jack.

I got my buzz back, I got my buzz back yeah.

7 digits sitting in my phone, the thought of her wont leave me alone. there was making out and making plans.
and maybe tonight we can do it again yeah, I got the nerve to call her up and say its me hey cutie how about a bottle of wine and a movie, and u cuddling up close to me

we got that buzz back and we are feeling alright and nothing gonna hold us down tonight baby come on over let a love take flight and I’m picking u up and its going down bringing last nights good time back around with some Chardonnay and a sweet soundtrack.

we got that buzz back, we got that buzz back, get your buzz back.

I got my buzz back, I got my buzz back

I got my buzz back and I’m feelin alright ain’t nothing gonna hold me down tonight because I’m the pilot of this party flight and I’m callin my buddies its going down bringing last nights good time back around with a couple of beers and my good friend jack.

I got my buzz back and I’m feelin alright ain’t nothing gonna hold me down tonight because I’m the pilot of this party flight and I’m callin my buddies its going down bringing last nights good time back around with a couple of beers and my old friend jack.

I got my buzz back, I got my buzz back, everybody get your buzz back.
get your buzz back, yeah, hey, get your buzz back, get your buzz back, my heads feeling better already, yes sir.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.