Riley Green – There Was This Girl

Vorig jaar maakten we kennis met Riley Green op USCM. Zijn single Bury Me In Dixie uit 2015 kreeg door een nieuwe clip opnieuw en meer aandacht. Nu komt hij met een nieuwe single There Was The Girl te vinden op de EP In A Truck Right Now.

Songtekst:

[Verse 1]
Never knew my old man’s truck could even run like that
Should’ve known better than to take that curve so fast
Daddy pulled up, I was down in a ditch
He asked me why I did what I did

[Chorus]
There was this girl, drink in her hand
Shootin’ me a “let’s get into trouble” grin
I ain’t never seen somethin’ so fine
And I was doin’ anything to make her mine
I was out of my mind, she was out of this world
There was this girl

[Verse 2]
Some folks ask me why I still pick this guitar
They say livin’ that life on the road won’t get you very far
I say man you should’ve been down in Tupelo
Seen what was in the front row

[Chorus 2]
There was this girl, beer in her hand
Shootin’ me a “play a little Skynyrd” grin
She’s turnin’ it up, she’s turnin’ me on
And I’d play her anything she’d sing along
I was out of my mind, she was out of this world
There was this girl
Yeah there was this girl

[Verse 3]
Didn’t know a diamond ring could cost so much (damn)
Took six months on a farm ‘fore I saved up
All my drinkin’ buddies still out on the town
Wonderin’ why I ever settled down

[Chorus 3]
But there was this girl, holdin’ my hand
Shootin’ me a “start a life together” grin
She’s pullin’ me in, she’s straightenin’ me out
And now I know what love is all about
I’m still out of my mind, she’s still out of this world
There was this girl

[Outro]
Yeah, there was this girl
Yeah, there was this girl
There was this girl

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.