Jon Pardi – Night Shift

Jon Pardi brengt zijn vijfde single uit van sophomore album California Sunrise. Night Shift is de opvolger van She Ain’t In It.

Songtekst:

It’s been a wreck me week
Sixty plus from dawn to dusk
In the red dirt heat
Busting it up for a couple of bucks
But it ain’t no thing
Just another day till I’m on my way
To them cool, cool sheets and you and me

Working on the night shift, baby
Dying for your touch like crazy
Racking up the overtime hours
Loving how we’re working on the night shift, baby

Gonna rock it right
No need to talk, I know what you want
And what you like
Cause I do too, yeah
I love how you leave on the lights
Not a thing between you and me
And it feels so nice when you and I are

Working on the night shift, baby
Dying for your touch like crazy
Racking up the overtime hours
Loving how we’re working on the night shift, baby

Yeah, yeah
It’s been a wreck me week
Oh, but who needs sleep?

Working on the night shift, baby
Dying for your touch like crazy
Racking up the overtime hours
Loving how we’re working on the night shift, baby
Loving how we’re working on the night shift
Loving how we’re working on the night shift
Working on the night shift, baby

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.