Eric Church – Desperate Man

Eric Church brengt als opvolger van Round Here Buzz het titelnummer van zijn nieuwe album Desperate Man dat uit komt op 5 oktober 2018.

Songtekst:

I’ve seen the Joshua tree
Got down on my knees
Thru the virgin love of a prayer
Walked thru glass barefooted
Strolled across the Devil’s hot coals
I’ve tried everything I swear

But hey (hey), what can I say
I’m a desperate man
I said hey (hey)
What can I say
I’m just a desperate man

Fortune teller told me
No more last chances
You’ve got no future at all
Woman, I ain’t listening
Black-hearted gypsy
Hang a crucifix to a bedroom wall

Hey (hey), what can I say
I’m a desperate man
I said hey (hey)
What can I say
I’m just a desperate man

Hey I’m a half-cocked, full tilt
Scarred hands to the hilt
Don’t push me grown ass man
Yeah flashing light caution
Careful where you cross son
Till she comes back again

Hey (hey), what can I say
I’m a desperate man
Oh hey (hey)
What can I say
I’m just a desperate man

Oh hey (hey), I said hey (hey)
Wow what can I say
I’m a desperate man
Oh hey (hey)
I said hey (hey)
I’m just a desperate man

Grown ass man…

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.