Luke Combs – She Got The Best Of Me

She Got The Best Of Me is het slotnummer van de Deluxe versie van het album This One’s For You van Luke Combs.

Songtekst:

Seventeen, you don’t think that much about life
You just live it
Like Kerosene dancing around a fire
But you’re in it

So you jump right in
Ain’t afraid to fall
And you give it all

[Chorus:]
She got the best of me
She broke my heart
Now all that’s left of me
Is beating in this guitar
Every night, a different town
She follows me around
So you get what’s left of me
She got the best of me

I picked myself up off the floor
And found something new worth living for
And a, old dusty hand-me-down six string
And a couple chords

I’m getting over her
A little more with every song
So sing a-long

[Chorus]

She got the best of me
She got the best of me
She got the best of me

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.