AristoMedia Tips – 9-juni-2018

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Kyle Stallons – “Graffiti”

Kyle Stallons grew up singing and playing piano in church in his hometown Aledo, Texas and studied jazz performance in college in Dallas/Ft. Worth. He came to Nashville in 2008 and began playing the honky-tonks and bars on Broadway with artists such as John Michael Montgomery, Chuck Wicks, Walker Hayes, Craig Campbell, Russell Dickerson, and Ryan Hurd. In 2013, he was given the opportunity to play keyboards, guitar, and sing backup vocals for Kellie Pickler performing at legendary venues such as the Grand Ole Opry and the Ryman Auditorium as well as appearing on major TV shows The View, Craig Ferguson, Ellen, and the ACA Awards.
After five years performing with Pickler, he embarked on a solo career in 2017 and began traveling the world as part of numerous USO Tours in Afghanistan, Turkey, Switzerland, Spain, Italy, and Australia. Performing for the troops had a profound impact on Stallons inspiring and motivating him to release his debut EP Heaven on Wheels with producer Kellen McGregor (Memphis May Fire.) His new video “Graffiti” was beautifully shot by Shawn Worlow and features Kyle playing a piano from Dickson, TN that he painted himself. “Graffiti” is a bittersweet reminder about how when people come into our lives they leave behind a part of them long after they are gone.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.