Florida Georgia Line – Colorado

Het meest recente album Dig Your Roots van Florida Georgia Line stamt uit 2016. De hoogste tijd dus voor een nieuw album van dit duo. Gisteren kon je kennis maken met Simple dat naar verwachting op het nieuwe album zal staan. Ook zal dit Colorado vermoedelijk op het nieuwe album staan.

Songtekst:

Well I got friends from Colorado
I got friends from Tennessee
So I got something in a bottle
And I got something from a seed
Since you said you didn’t love me
Since hung me out to dry
I’ve been drunk up in the Smokies
On a Rocky Mountain high

Made the plans, booked the day, spent the money too
Nothing sweet ‘bout a paid-for honeymoon
Million dollar view to see but she won’t
Since “I do” turned right into “I don’t”
So I’m chillin’ in a cabin at the tip-top
Lookin’ at a holler full of hemlocks
No cars, no bars or my phone
And just when you think I’m all alone

I got friends from Colorado
I got friends from Tennessee
So I got something in a bottle
And I got something from a seed
Since you said you didn’t love me
Since hung me out to dry
I’ve been drunk up in the Smokies
On a Rocky Mountain high

These Appalachian folks
Probably think I’m losing it in these trees
Yeah, but they don’t know
What kind of company I keep, yeah

Well I got friends from Colorado
I got friends from Tennessee
So I got something in a bottle
And I got something from a seed
Since you said you didn’t love me
Since hung me out to dry
I’ve been drunk up in the Smokies
On a Rocky Mountain high
I’ve been drunk up in the Smokies
On a Rocky Mountain high

Jack’s still on the hill ‘cause Jill ran away
But Jill’s got nothin’ on Jack… And Jane

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Duo's met de tags . Bookmark de permalink.