Luke Combs – Beautiful Crazy

Beautiful Crazy is de nieuwe single van Luke Combs en de opvolger van When It Rains It Pours.

Songtekst:

[Verse 1]
Her day starts with a coffee and ends with a wine
Takes forever to get ready so she’s never on time for anything
But she gets that come get me, that look in her eye
Well it kinda scares me the way that she drives me wild
But she drives me wild

[Chorus]
Beautiful, crazy, she can’t help but amaze me
The way that she dances, ain’t afraid to take chances
And wears her heart on her sleeve
Yeah, she’s crazy but her crazy’s beautiful to me

[Verse 2]
She makes plans for the weekend, can’t wait to go out
Till she changes her mind, says ‘let’s stay on the couch and watch TV’
And she falls asleep

[Chorus]
Beautiful, crazy, she can’t help but amaze me
The way that she dances, ain’t afraid to take chances
And wears her heart on her sleeve
Yeah, she’s crazy but her crazy’s beautiful to me

[Bridge]
She’s unpredictable, unforgettable
It’s unusual, unbelievable
How I’m such a fool, yeah I’m such a fool for her

[Chorus]
Beautiful, crazy, she can’t help but amaze me
The way that she dances, ain’t afraid to take chances
And wears her heart on her sleeve
Yeah, she’s crazy, she’s crazy, she’s crazy
But her crazy’s beautiful to me
Her crazy’s beautiful to me

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.