Jason Aldean – Girl Like You

Als er een nieuw album uitkomt van een grote country ster, zie je altijd verschillende tracks van het album binnen komen in de diverse hitlijsten. Zo ook nu het nieuwe album Rearview Town van Jason Aldean uit is. Dit Girl Like You is ook een track van dit album.

Songtekst:

Love how you close your eyes when I pull you in closer
Tonight’s moving fast but we ain’t taking it slower
You hit me harder than a drink does
You’re gonna take me all the way up
Something about you baby, got me going crazy
I don’t know what to do

I’ve never met a girl like you
That’s ever done it quite like you do
Your kiss is double-barrel bourbon on rocks
Your lips are just the cherry on top
I’ve never been high like this
Turn out the lights and let me breathe you in
Your eyes are so diamond, body so gold
And I don’t want to let you go
I’ve never met a girl like you

Love how you say my name and make it sound so sexy
Love how you do that thing, yeah you know what gets me
I’m talking slow motion all night long
Baby, love you with the lights on

I’ve never met a girl like you
That’s ever done it quite like you do
Your kiss is double-barrel bourbon on rocks
Your lips are just the cherry on top
I’ve never been high like this
Turn out the lights and let me breathe you in
Your eyes are so diamond, body so gold
And I don’t want to let you go
I’ve never met a girl like you

I’ve never met a girl like you
That’s ever done it quite like you do
Your kiss is double-barrel bourbon on rocks
Your lips are just the cherry on top
I’ve never been high like this
Turn out the lights and let me breathe you in
Your eyes are so diamond, body so gold
And I don’t want to let you go
I’ve never met a girl like you
I’ve never met a girl like you

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.