Jason Aldean feat. Miranda Lambert – Drowns The Whiskey

Drowns The Whiskey is een prachtig duet van Jason Aldean en Miranda Lambert dat te vinden is op het nieuwe album Rearview Town van Jason Aldean.

Songtekst:

All the folks down in Lynchburg, Tennessee
Been working hard for good ol’ boys like me
I don’t wanna be the one to tell ‘em
That stuff that they’ve been selling
Ain’t working like it should
But I damn sure wish it would

Whiskey’s supposed to drown the memory
I’ve gone from one to one too many
And the thing that really gets me
Is how your memory drowns the whiskey

Maybe it’s the bar or the stool I’m on
Maybe it’s the band and the sad old song
That keeps me buying rounds
That keeps me turning down
Any girl that wants to dance
And you ain’t giving them a chance

Whiskey’s supposed to drown the memory
I’ve gone from one to one too many
And the thing that really gets me
Is how your memory drowns the whiskey

Girl I don’t have the proof that 80 proof
Ain’t got a shot at touching you

But whiskey’s supposed to drown the memory
I’ve gone from one to one too many
And the thing that really gets me
Is whiskey’s supposed to drown the memory
I’ve gone from one to one too many
And the thing that really gets me
Is how your memory drowns the whiskey
Yeah the thing that really gets me
Is how your memory drowns the whiskey

All the folks down in Lynchburg, Tennessee
Been working hard for good old boys like

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen, Zangers met de tags , . Bookmark de permalink.