AristoMedia Tips – 14-april-2018

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.
Deze week is het geen beginnende artiest maar de legendarische Rita Coolidge die in de spotlight staat.

Met dank aan James Freeman.

Rita Coolidge feat. Keb Mo – “Walkin On Water”

After a ten year hiatus that saw the publication of her 2015 memoir, Delta Lady – Rita Coolidge is back with a new album Safe in the Arms of Time. The new album is colored by Rita’s pivotal role in the Los Angeles singer-songwriter scene of the 1970’s where she first started out as a backup singer on classic hits such as Stephen Still’s “Love the One You’re With” and Eric Clapton’s “After Midnight” before embarking on her own career as a platinum selling solo artist. The goal of the album was to have the same appeal as those early records, and was recorded at Sunset Sound – the same studio where her first solo albums were recorded. “Walkin’ On Water” was co-written between Rita and Jill Colucci and features the Grammy-winning Americana/Blues artist Keb’ Mo’. “I literally have every Keb’ Mo’ CD-I’ve been a fan for decades,” Rita says. The new video is an intimate duet between the two and was shot at the historic Noelle Hotel in Nashville.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags , . Bookmark de permalink.