Midland – Burn Out

Burn Out wordt de nieuwe single voor Midland. Het is na Drinkin’ Problem en Make A Little de derde single van hun debuutalbum On The Rocks.

Songtekst:

Watchin’ cigarettes burn out
‘Til all the neon gets turned out
I’m so on fire for you it hurts how
Fast than a cigarette can burn out

Just watchin’ rivers run
Down the side of my bottle
Almost like it’s cryin’ my tears
I had the world on a string
And then I lost everything
That’s how I wound up here

Watchin’ cigarettes burn out
‘Til all the neon gets turned out
There’s nothing left but empty glasses now
It’s all flashes now
Smokin’ memory that ain’t nothin’ but ashes
In the low lights
It’s done me wrong so tempt me so right
I’m so on fire for you it hurts how
Fast than a cigarette can burn out

If you put your hands on the flame
You’ve got no right to complain
‘Cause you know it’s gonna leave a mark
When the glow comes to an end
Like scattered embers in the wind
Means you’re lookin’ for a brand new spark

Watchin’ cigarettes burn out

No, with every hit
I’m gonna quit
But who am I kiddin’ I just can’t put you down
So I keep hangin’ around

Watchin’ cigarettes burn out
‘Til all the neon gets turned out
There’s nothing left but empty glasses now
It’s all flashes now
Smokin’ memory that ain’t nothin’ but ashes
In the low lights
It’s done me wrong so tempt me so right
I’m so on fire for you it hurts how
Fast than a cigarette can burn out
I’m so on fire for you it hurts how
Fast than a cigarette can burn out

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Bands met de tags . Bookmark de permalink.