Mitchell Tenpenny – Drunk Me

Drunk Me is de uitstekende single van Mitchell Tenpenny. Deze singer / songwriter is geboren in Nashville, Tennessee en bracht in 2015 zijn debuutalbum Black Crow uit gevolgd door de EP Linden Ave in 2017. Dit Drunk Me staat op zijn nieuwe EP Mitchell Tenpenny. Hij schreef trouwens mee aan de hit If The Boot Fits van Granger Smith.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.