AristoMedia Tips – 10-maart-2018

We krijgen regelmatig tips van onze contactpersoon bij The AristoMedia Group in Nashville. Deze tips betreffen dan meestal beginnende country artiesten die nog niet zijn doorgebroken bij het grote publiek. We zullen proberen je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van deze tips.

Met dank aan James Freeman.

Stephanie Quayle – “Selfish”

Stephanie Quayle is back again with another great new video, “Selfish.” The new single is currently *32 on Billboard Country Indicator and continues to climb the charts. The music video world premiered on CMT today and is a follow up to her last video “Winnebego” which hit #1 on the CMT Music 12-Pack Countdown. Stephanie is also fresh off the “Winnebago Tour” which covered 9,000 miles across North America which included a performance on top of the Empire State Building. The Rebel Engine artist has been recently named a Top New Artist You Need to Know by Rolling Stone Magazine, and an Artist to Watch by AXS, Pop Culture, and Sounds Like Nashville. “Selfish” showcases a bold female perspective putting a positive spin on an often negative word.

Klik hier voor meer clips van Stephanie Quayle.

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangeressen met de tags , . Bookmark de permalink.