Billboard Country Song Top 25 – 8 maart 2018

Dit is de Billboard Country Song Top 25 voor de week tot 15 maart 2018. Nieuw deze week zijn Cole Swindell en Blake Shelton; Dan + Shay komen opnieuw binnen. Deze week verdwenen zijn Walker Hayes, Russell Dickerson en de vorige single van Blake Shelton.

 1. (1) Bebe Rexha & Florida Georgia Line – Meant To Be
 2. (2) Thomas Rhett – Marry Me
 3. (3) Jason Aldean – You Make It Easy
 4. (6) Kane Brown – Heaven
 5. (4) Scotty McCreery – Five More Minutes
 6. (5) Chris Stapleton – Broken Halos
 7. (8) Luke Bryan – Most People Are Good
 8. (7) Old Dominion – Written In The Sand
 9. (12) Jordan Davis – Singles You Up
 10. (11) Devin Dawson – All On Me
 11. (13) Brett Eldredge – The Long Way
 12. (15) High Valley – She’s With Me
 13. (-) Cole Swindell – Break Up In The End ***
 14. (16) Lee Brice – Boy
 15. (17) Morgan Wallen feat. Florida Georgia Line – Up Down
 16. (18) Luke Combs – One Number Away
 17. (19) Darius Rucker – For The First Time
 18. (20) Granger Smith – Happens Like That
 19. (24) Dierks Bentley – Woman, Amen
 20. (-) Blake Shelton – I Lived It ***
 21. (23) Chris Lane feat. Tori Kelly – Take Back Home Girl
 22. (22) Brantley Gilbert – Ones That Like Me
 23. (25) David Lee Murphy & Kenny Chesney – Everything’s Gonna Be Alright
 24. (-) Dan + Shay – Tequila ***
 25. (14) Keith Urban – Female

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Billboard. Bookmark de permalink.