Chris Young – Hangin’ On

Chris Young komt met zijn nieuwe single Hangin’ On. Het is, na het titelnummer, de tweede single van zijn album Losing Sleep.

Songtekst:

I’m a few drinks in, but that ain’t the reason
I’m all tongue tied and my breath’s leaving this fast
I can’t get past
Those blue eyes shining
They keep drawing me in to you
Got me fallin’ off track
You get me like that

Yeah, I’m hangin’ on, hangin’ on
To every word you say
Every move you make
I’m hangin’ on, hangin’ on
Wondering what’s up next
Girl, I can’t wait
Ain’t nothing like spinning you around the room
Where everyone can see
You hangin’ on, hangin’ on to me

It ain’t the song, and it ain’t the playlist
It’s every smile coming off of your sweet lips, yeah
That makes me wanna stay here
No, this ain’t a one night, one time thing
You always light me up like a flame and it’s clear
Every time you’re near

Yeah, I’m hangin’ on, hangin’ on
To every word you say
Every move you make
I’m hangin’ on, hangin’ on
Wondering what’s up next
Girl, I can’t wait
Ain’t nothing like spinning you around the room
Where everyone can see
You hangin’ on, hangin’ on to me
Yeah, you hangin’ on to me

So let me pull you a little closer
Even when the music’s over

I’ll be hangin’ on, hangin’ on
To every word you say
Every move you make
I’m hangin’ on, hangin’ on
Wondering what’s up next
Girl, I can’t wait
Ain’t nothing like spinning you around the room
Where everyone can see
You hangin’ on, hangin’ on to me
Yeah, you hangin’ on to me

Over Sophomore

Mijn nickname is Sophomore en I'm in my early forties (fifties inmiddels) zoals dat zo mooi heet. Ik kwam in aanraking met country muziek tijdens een vakantie naar de US of A. Ik luisterde veel naar een countrystation op de radio en weer thuisgekomen bleek dit radiostation ook via internet te beluisteren te zijn. Daar luisterde (en luister) ik veel naar en heb ik ook vrijwel alle artiesten en bands die je op deze website vindt, leren kennen. Waarom Sophomore vraag je je misschien af. De verklaring is dat ik wel wat verstand heb van country maar nog een heleboel kan en wil leren. Ik ben dus geen freshman meer maar heb nog wel een groot deel van mijn "studie" voor de boeg. Vandaar Sophomore, spreek uit als [sofmoor].
Dit bericht is geplaatst in Zangers met de tags . Bookmark de permalink.